You are currently viewing مراحل تولید فنس یا حصار

مراحل تولید فنس یا حصار

مراحل تولید فنس

فنس یا توری حصاری،نوعی حصار است که از مفتول گالوانیزه گرم بافته شده و از پرکاربردترين نوع توري است که طرفداران زیادی دارد و در ایران تولید می‌شود.فنس به سبب ویژگی‌هایی که دارد مقاومت بیشتری به نسبت انواع گالوانیزه سرد،دارد. بنابراین در برابر آب و عوامل فرسایش، دوام بیشتری از خود نشان می‌دهد.مفتول‌های گالوانیزه سرد محصولات وارداتی از کشور چین است و دارای مقاومت کمتری در مقابل عوامل محیطی است.هر دو نوع گالوانیزه گرم و سرد به عنوان ماده اولیه درتولید انواع توری‌ های حصاری مورد استفاده قرار میگیرند .فنس کشی برای ایجاد امنیت میباشد و صرفا جنبه ایمنی داردو بیشترین کاربرد فنس مربوط به حصار کشی زمین ها و باغات کشاورزی است به همین دلیل به صورت عامیانه به آن فنس باغی نیز میگویند.

فنس چیست و چه کاربردهایی دارد؟

فنس کشی به کمک پایه فنس انجام میشود و زمانی قابل توجیه است که اولیت عدم رؤیت محدوده خصوصی نیست و هدف ایجاد امنیت برای منطقه میباشد و صرفا جنبه ایمنی دارد. نصب فنس در مواردی به خاطر جلوگیری از ورود عابرین به زمین های زراعی یا باغی یا برای مشخص کردن مرز بین همسایگی¬ با سایرین مورد استفاده میباشد هچنین در مناطقی که امکان ایجاد دیوار برای تفکیک مرزبندی و …وجود نداشته باشد بهترین راه حل استفاده از توری حصاری می باشد،یا در محیط‌ها عمومی چون پارک‌ها، به یکی از رایج‌ترین و بهترین تقسیم بندی‌ها تبدیل شده‌ است. همچنین توری‌های حصاری توانسته‌اند وجود خود را در بخش عمران و کشاورزی به خوبی ثابت کنند بنابراین کاربردهای توری حصاری بسیار گستره است.

فنس یا حصار کاربرد های مختلفی دارد بنابراین عاملی برای ورود تولیدکنندگان توری حصاری به عرصه ایمنی بوده همچنین فنس های چوبی در بازار موجود است ولی این نوع فنس عمر زیادی نداشته و بر اثر رطوبت،بارندگی و…آسیب می بینند.تولید توری حصاری طی فرایندهایی حاصل می‌شود که نشان از تفاوت در کیفیت این توری‌ها دارد ودر ساخت قفس و نگهداری مرغ، انواع پرندگان و در کل طیور و دیگر حیوانات استفاده میشود و به خاطر قیمت ارزان آن در مقایسه با انواع توری در بازار و مقاومت بالای آن در برابر دمای ۷۰ درجه سانتیگراد خریداران بیشتری نیز دارد.علاوه بر موارد گفته شده، این محصول پر کابرد در صنایع گوناگونی نیز استفاده میشود همچنین این توری از جنس فولاد گالوانیزه، گالوانیزه با روکش pvc تولید و به بازار عرضه میشود.

مراحل تولید فنس
مراحل تولید فنس

روش تولید فنس

برای توليد فنس از دو دسته‌ی دستی و صنعتی استفاده میشود که ممکن است در روش صنعتی همه‌ی مراحل به صورت تمام اتوماتيک انجام بگيرند.از طرفی ممکن است برخی مراحل با روش نيمه اتوماتيک، صورت بپذيرد که به آن حصاربافی نيمه اتوماتيک میگويند.برای تولید به روش نیمه اتوماتیک یک یا دو کارگرا باید با دستگاه کار کنند چرا که دستگاه فقط کار بافت را انجام می‌دهد یعنی فقط وظیفه فرم دهی مفتول با دستگاه است،و در انتهای کار کارگرها برش و بسته کردن رج های انتهایی فنس را انجام میدهند.فنس ها را به چند روش میتوان بافت-1: دو سر قلاب 2- دو سر پیچ 3- یک سر قلاب و یک سر پیچ…بافت دو سر پیچ بیشتر در تولید بکار میرود که باعث حمل و نقل آسانتری نسبت به دو نوع دیگر میشود.

تولید فنس به روش دستی

در تولید توری حصاری به روش دستی از دستگاه و نیروی انسانی در کنار یکدیگر استفاده خواهد شد که در ابتدای این روش کارگران باید دستگاه موتور الکتریکی را روشن کنند و سپس این موتور مفتول‌ها را روی قالب چشمه توری حصاری قرار دهند.در مرحله بعدی برای عدم در رفتگی و باز شدن رج‌ها، کارگران به کمک یک انبر شارژی عملیات مرتبط را انجام میدهد، سر این انبر به شکل اریب میباشد.مرحله آخر این روش هم مانند روش قبلی رول کردن حصار تولید شده که برش آن هم مانند روش قبلی به خواست مشتری انجام میشود.فنس حصاری که به عنوان فنس توری و باغی نیز شناخته میشود و هدف از کاربرد آن ،محصور سازی و شخصی سازی منطقه و برقراری امنیت در منطقه است که بسیار کاربردی است. انواع پایه توری فنس در شرکت آریا حصار تولید و قابل خریداری می باشد. برای خرید انواع پایه توری فنس با ما در تماس باشید.

تولید فنس به صورت اتوماتیک

برای تولید فنس یا توری حصاری به صورت اتوماتیک ابتدا باید مفتول را براساس سفارش مشتری و با توجه به دستگاه که دارید تهیه کنید که در خرید مفتول مهم ترین فاکتور توجه به ضخامت مفتول است که مفتول گالوانیزه به شکل قرقره‌ای می‌باشد که در مرحله بعد باید با دستگاه صاف شود. عملیات روکش دهی بر روی این مفتول صاف نیز براساس خواست یا نیاز مشتری انجام میگیرد در صورتی که روکش شود دیگر نیاز به رنگ آمیزی نداردو روکش توسط جریان هوا خشک شده و مفتول روکش شده وارد مرحله حصار بافی می شود. در این مرحله مفتول ها به هم پیچ و تاب داده می‌شوند که این کار به صورت خودکار به وسیله دستگاه انجام میگیرد.

مراحل تولید حصار
روش تولید فنس

محل پیچ خوردن مفتول‌ها به یکدیگر که به شکل لوزی است ابعاد چشمه فنس را تعیین می‌کند.این فرآیند تا جایی ادامه دارد که یک ردیف مفتول آماده شود که به صورت اتوماتیکی عملیات سیم پیچی ابتدا و انتهای مفتول را انجام می‌دهد.سرانجام در پایان این سیم پیچی ما یک ردیف توری خواهیم داشت که باید به سمت بالاکشیده شود و جا را برای مفتول بعدی باز کندکه این عملیات به صورت روتین انجام میشود.مفتول‌های وارد شده در دستگاه حصار بافی،کم‌کم به حصار تبدیل میشوند و طول توری حصاری را افزایش می‌دهند.با افزایش طول آن به سمت بخش بسته بندی هدایت شده و به صورت رول بسته‌بندی میشوندکه در اکثر کارگاه ها از 20 الی 30 متر برش میزنند البته با توجه به سفارش مشتری این اندازه قابل تغییر است . نگهداری و تعمیر فنس از خدمات تخصصی شرکت آریا حصار می باشد. در صورت نیاز به خدمات تعمیر و نگهداری فنس با شرکت آریا حصار تماس بگیرید.

یکی از مواردی است که خریدار درباره آن سوال می‌پرسد نحوه تولید فنس یا همان توری حصاری است.همانطور که گفته شد، چه در شیوه دستی و چه در شیوه صنعتی یا اتوماتیک ، تولید توری حصاری به یک شکل تولیو و به فروش میرسد. تنها فرآیند تولید در هر شیوه متفاوت است و به استفاده از ابزارهای مختلفی در اجرای کار بستگی دارد. همچنین انتخاب نوع تولید فنس وابسته به بازار منطقه و میزان سرمایه است.

مراحل تولید فنس یا حصار چیست؟

در این مقاله از سایت آریا حصار به بررسی کامل مراحل تولید فنس یا حصار پرداخته ایم. برای دریافت اطلاعات بیشتر با ما همراه باشید.

روش تولید فنس به چه صورت می باشد؟

برای اطلاع از روش تولید فنس پیشنهاد می کنیم این مقاله از آریا حصار را تا انتها مطالعه کنید.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد آرا: 1

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها