You are currently viewing آموزش نگهداری و تعمیر فنس

آموزش نگهداری و تعمیر فنس

نگهداری و تعمیر فنس

فنس ها یکی از محصولات پرکاربرد در حصارکشی محسوب می شوند اما با سایر حفاظ ها یک تفاوت بزرگ دارند. معمولا حصارکشی برای حفاظت از یک منطقه یا ناحیه خاص انجام می شود. مثلا حصارکشی با استفاده از سیم خاردار یا شاخ گوزنی در جهت جلوگیری از ورود افراد متفرقه به منزل، ویلا و سایر اماکن شخصی انجام می شود. اما فنس جز این مورد کاربردهای دیگه‌ای نیز دارد که حتی شاید از مورد ذکر شده بیشتر مورد استفاده قرار گرفته باشند. البته خصوصیات و ویژگی های منحصر به فرد فنس هم در شکل گیری این کاربردهای متنوع و گوناگون کاملا تاثیر گذار هست.

موارد استفاده از فنس

خیلی اوقات از فنس ها برای مشخص کردن محدوده زمین استفاده می شود. مخصوصا زمین های کشاورزی که در ابعاد بزرگتری خرید فروش می شوند. این کاربرد فنس بین محصولات حصارکشی تقریبا منحصر به فرد محسوب می شود. مثلا هیچکس برای مشخص کردن محدوده زمین خود از سیم خاردار استفاده نمی کند. بلکه یا با فنس کشی این کار رو انجام می دهند یا دیوارکشی می کنند.

از فنس ها برای ساخت زمین های ورزشی عمومی نیز استفاده می شود. این کاربرد فنس به قدری فراگیر شده است که برخی از مردم زمین های ورزشی عمومی رو با اسم فنس می شناسند. استفاده از فنس ها در اطراف زمین های ورزشی عمومی چند دلیل دارد که برخی اقتصادی، برخی فرهنگی و برخی هم به علت ویژگی های ارزشمند فنس هستند. برخی از این دلایل عبارتند از:

  • استفاده از فنس به جای دیوار باعث گردش بهتر هوا می شود و استفاده از فنس در زمین های ورزشی باعث می شود تا تهویه به طور کامل انجام شود.
  • با استفاده از فنس زمین های ورزشی در روز نیازی به استفاده از سیستم روشنایی ندارند.
  • با استفاده از فنس، داخل زمین های ورزشی از معابر قابل مشاهده می باشد و این باعث ترویج فرهنگ ورزش در جامعه می شود.
  • فنس ضربه گیر قوی و مقاومی هست و اجازه نمی دهد توپ یا سایر لوازم ورزشی از محیط ورزشی به بیرون پرت شده و به عابرین صدمه بزنند.
  • در صورت برخورد افراد داخل زمین با فنس های کناری، صدمه‌ای به آن ها وارد نمی شود. در حالی که دیوارکشی اطراف زمین های ورزشی می تواند با صدمات جدی برای ورزشکاران همراه باشد.

همچنین از فنس ها در کارگاه های ساختمانی برای تعیین محدوده کارگاه نیز استفاده می شود. این کار علاوه بر جلوگیری از ورود افراد متفرقه به محیط کارگاه، از سرقت قالب ها، میلگردها و تجهیزات کارگاهی جلوگیری می کند. در کارگاه های ساختمانی کوچک و متداول درون شهری نیز معمولا بعد از بتن ریزی سقف اول، اطراف محدود ملک با فنس پوشیده می شود تا از سرقت تجهیزات جلوگیری شود.

همچنین در سقف های بعدی هم گاها دور تا دور سازه فنس کشی می شود تا از سقوط افراد جلوگیری به عمل آید. گاها برای پیشگیری از سقوط وسایل از ارتفاع به معابر و آسیب به عابران و وسایل نقلیه، یک پیشروی مجاز در تراز ارتفاعی سقف اول با استفاده از فنس بر روی محل عبور عابرین پیاده انجام می شود. برای آشنایی با مراحل تولید فنس توصیه می کنیم مقاله مربوط به آن را در سایت آریا حصار مورد مطالعه قرار دهید.

نگهداری و تعمیر فنس
آموزش نگهداری و تعمیر فنس

نحوه نگهداری از فنس

برای استفاده از یک فنس با طول عمر بالا، اول از همه باید یک فنس خوب و مقاوم بخرید. استفاده از فنس گالوانیزه یکی از نشانه های خرید فنس خوب و استاندارد به شمار می رود. فنس گالوانیزه در مقابل رطوبت، زنگ زدگی و شرایط جوی مختلف مقاومت خیلی خوبی از خود نشان می دهد. البته فنس ها مدل های بهتری نیز دارند. مدل های فنس PVC از لحاظ کیفیت یک درجه از فنس گالوانیزه بهتر می باشند. فنس PVC علاوه بر گالوانیزه بودن، یک لایه PVC نیز دارد که باعث مقاومت بیشتر در مقابل عوامل جوی و ضربه می شود. معمولا از فنس PVC در زمین های ورزشی، باغ ها و موارد مشابه استفاده می کنند.

نصب فنس

نصب فنس به طور اصولی و استاندارد نیز در طول عمر آن نقش بسیار مهمی دارد. استفاده از پایه های استاندارد، نصب پایه ها در فواصل معین و مناسب و اتصال صحیح فنس به پایه ها، سبب خواهند شد تا شما از یک محصول مقاوم، ایمن و استاندارد با طول عمر بالا بهره مند شوید. همچنین ایجاد یک شیار با عمق مناسب در پایین فنس و در راستای پایه ها، به افزایش استحکام حصار و عدم سرقت اون کمک زیادی می کند.

به این شکل که قسمت پایین فنس در دل شیار قرار می گیرد و بعد از اون شیار با بتن با عیار کم یا ملات ماسه و سیمان پر می شود. البته باید ارتفاعی از فنس که در دل شیار قرار می گیرد را در محاسبات و سفارش اولیه مد نظر قرار داده باشید تا ارتفاع نهایی حصار از میزان مد نظر شما کمتر نشود. راه های دیگری هم برای نگهداری مناسب فنس ها وجود دارد. به عنوان مثال کمر فنس با استفاده از سیم بکسل به عنوان کمرکش مهار شود، یا انتهای فنس با پروفیل هایی که به پایه ها کلاف شده اند، مقاومت فنس را افزایش دهند. ذکر این نکته نیز بسیار ضروری است که فنس ها قابلیت ترمیم دارند.

به طور مثال پارگی یک بخش از فنس را می شود با کشیدن فنس (در جهت طولی و همچنین در راستای ارتفاعی) و بافت مجدد اون قسمت از فنس ترمیم کرد. البته باید نوع بافت و مفتول مورد استفاده با جنس و بافت فنس یکی باشد. این قابلیت ترمیم ویژگی بزرگی هست که خیلی از محصولات حصارکشی ازش برخوردار نیستند. برای آشنایی با انواع پایه فنس پیشنهاد می کنیم مقاله مربوط به آن را جهت آشنایی با پایه فنس و انواع آن مورد مطالعه قرار دهید.

تعمیر فنس
نگهداری و تعمیر فنس

نحوه نگهداری و تعمیر فنس

تعمیر و نگهداری فنس مانند سایر حصارها از جمله شاخ گوزنی، سیم خاردار و توری ها در افزایش طول عمر و بهبود کارآیی حفاظ موثر است. نصب اصولی و استاندارد، استفاده از محصولات باکیفیت، خرید از برندهای معتبر و تعمیر و نگهداری صحیح، همگی باعث می شوند تا شما نیاز به خرید چند باره یک حصار نداشته باشید. به همین علت توصیه ما به شما رعایت نکات گفته شده است تا تمام انتظارات شما از یک فنس و حصار خوب، مطمئن و مقرون به صرفه برآورده شود. مجموعه آریا حصار ارائه دهنده انواع فنس و پایه توری فنس می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

نگهداری و تعمیر فنس چه مزایایی دارد؟

تعمیر و نگهداری فنس مانند سایر حصارها از جمله شاخ گوزنی، سیم خاردار و توری ها در افزایش طول عمر و بهبود کارآیی حفاظ موثر است. نصب اصولی و استاندارد، استفاده از محصولات باکیفیت، خرید از برندهای معتبر و تعمیر و نگهداری صحیح، همگی باعث می شوند تا شما نیاز به خرید چند باره یک حصار نداشته باشید.

موارد استفاده از فنس چیست؟

برای مشخص کردن محدوده زمین، ساخت زمین های ورزشی عمومی،در کارگاه های ساختمانی برای تعیین محدوده کارگاه، سقف های بعدی، برای پیشگیری از سقوط وسایل از ارتفاع به معابر و آسیب به عابران و وسایل نقلیه استفاده می شود.

چقدر این پست مفید بود؟

روی یک ستاره کلیک کنید تا به آن امتیاز دهید!

میانگین امتیاز 4.8 / 5. تعداد آرا: 5

تا الان رای نیامده! اولین نفری باشید که به این پست امتیاز می دهید.

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها